Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#292643 Νίκο, το ίδιο κλειδί έχει η μάνα μου και έκανε κόλπα. Δεν ήταν η μπαταρία (την οποία σου συνιστώ να αλλάξεις πρώτα βεβαια), αλλά τα κουμπιά (που είναι λαστιχένια) και είχαν κοπεί γύρω. Βρήκα από το εβαυ το κομματάκι αυτό, το άλλαξα και όλα δουλεύουν κομπλέ!

Για το yaris είχα πάρει αυτό: λινκ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#292774 κοντρολακι απο γκαραζοπορτα,μαλλον εχει τελειωσει η μπαταρια( 14 χρονια!)
παω σε ενα Γερμανο και μου αλλαζουν μπαταρια ετσι απλα,ή θελει συνγχρονισμο?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Bayern7 έγραψε:Πας και σου αλλάζουν μπαταρίες. Δεν θέλει τίποτα άλλο.
14 χρόνια; wtf? Εμένα τελειώνουν το πολύ σε 2 χρόνια. :x

τι να πω ρε Μπαγιερν. Τωρα χαλασε ,και τη γκαραζοπορτα την ειχα βαλει το 2004.Δεν ειχα ξανασχοληθει με τα κοντρολακια της,πρωτη φορα.
Άβαταρ μέλους
By Morx
dimviii έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Πας και σου αλλάζουν μπαταρίες. Δεν θέλει τίποτα άλλο.
14 χρόνια; wtf? Εμένα τελειώνουν το πολύ σε 2 χρόνια. :x

τι να πω ρε Μπαγιερν. Τωρα χαλασε ,και τη γκαραζοπορτα την ειχα βαλει το 2004.Δεν ειχα ξανασχοληθει με τα κοντρολακια της,πρωτη φορα.

2016 - 2004 = 12 :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#293484 Nαι, πήρα κι ένα ακόμα εγώ πέρσι, τα βελτίωσαν λίγο σε κάτι λεπτομέρειες. Αυτό που είχα πάρει σε κάποια φάση την άκουσε, έφυγε το λεβιεδάκι και πετάχτηκε το ελατήριο. <
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#293486 Κι εμένα σήμερα μου έφυγε για δεύτερη φορά (πρώτη το 2012) αλλά το ξαναέβαλα κι όλα εντάξει.
Ναι είδα λίγο το νεότερο και επιτέλους μοιάζει να καταργήσανε το πεταχτό μέταλλο με το λαστιχένιο κάλυμμα στο αφαιρούμενο τμήμα, δείχνει με πιο ομαλές γραμμές τώρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#293586 Τελικά άλλαξα χθες την μπαταρία στο κοντρόλ, και έφτιαξα τα κουμπιά αλλά το πρόβλημα παραμένει στην πόρτα του οδηγού. Δεν κλειδώνει/ξεκλειδώνει. Το ίδιο συμβαίνει και από μέσα με τον διακόπτη του κεντρικού κλειδώματος.

Επίσης χθες άκουσα και ένα θόρυβο απο τον κινητήρα, ένα τακ-τακ, ο οποίος μου φαίνεται ότι ακούγεται ψηλά στο μοτέρ. Προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο αλλά δεν μπορώ, δεν με αφήνει το tapatalk

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JBT
#293602 Χμμ αυτό το cg lock το είχα ξεχάσει τελείως, θα ήθελα να το δοκιμάσω είναι η αλήθεια.

Στο αμαζόνι όμως διαβάζω πολλά παράπονα, μάλλον αυτά που λέτε κι εσείς για ελατήρια και άλλα τέτοια :hmmm:

Αξίζει τελικά η αγορά του ή όχι; Πώς ξέρω εάν θα πάρω το "βελτιωμένο" που λέει ο ντιριντίνος και όχι κάποιο παλιό;

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:Τελικά άλλαξα χθες την μπαταρία στο κοντρόλ, και έφτιαξα τα κουμπιά αλλά το πρόβλημα παραμένει στην πόρτα του οδηγού. Δεν κλειδώνει/ξεκλειδώνει. Το ίδιο συμβαίνει και από μέσα με τον διακόπτη του κεντρικού κλειδώματος.

Επίσης χθες άκουσα και ένα θόρυβο απο τον κινητήρα, ένα τακ-τακ, ο οποίος μου φαίνεται ότι ακούγεται ψηλά στο μοτέρ. Προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο αλλά δεν μπορώ, δεν με αφήνει το tapatalk

Από το Moto G

Εννοεις οτι κλειδωνουν ξεκλειδωνουν αυτοματα με το κουμπι ολες οι πορτες εκτος οδηγου?
Η κλειδαρια οδηγου με κλειδι λειτουργει?
αν οχι...Χαλασμενο actuator στην πορτα? ή επαφες κλειδαριας για τα πανηγυρια? :hmmm:
Το επλυνες προσφατα?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#293764 Ρε guys,
αυτο το cg lock κραταει σφιχτη τη μεση? Αυτο δεν το κανουν ολες οι ζωνες με ενα τραβηγμα? Τυλαχιστον οι δικες μου το εκαναν ανεκαθεν :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 28 Αύγ 2016, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά