Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kobulis έγραψε:
Σήμερα όταν το έβαλα μπροστά ακουγόταν σαν το V8 το interceptor του mad του max.

.

... και το πρόβλημα είναι ποιο ακριβώς;;; :innocent: :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kobulis
dimviii έγραψε:πεταξου σε ενα μαστορα στην Χαλκιδα να σου πει τι εχει,και αποφασησε.
οδικη δεν εχουμε? :iconcool:

Έχει οδική φίλε dimviii, απλά το σκεπτικό είναι να επιταχύνω τις διαδικασίες.

Αντί πχ να τους τηλεφωνήσω αύριο στις 8, να φορτωθεί στις 8μιση-εννια (είναι σε περίεργο σημείο) κ να είμαι στον τοπικό εξατμισά στις 9μιση-δεκα, να το πήγαινα μόνος μου σε κάποιον άλλο λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Απλά ρωτάω μήπως έχει πρόβλημα να κινείται γιατί σήμερα άκουσα για πρώτη φορά μετά από 70.000χλμ το turbo της πεζάρας. Σε αντίστοιχη φάση πριν μια δεκαετία με τη χαμηλωμενη ΖΧ, όταν άφησα σε κάποιο χωματόδρομο της Δονουσας μέρος της εξατμισης, έγραψα απροβλημάτιστα (πέρα από τον πονοκέφαλο) τα 500χλμ Πειραιά -Θεσσαλονίκη.

Φοβάμαι δλδ μήπως το turbo, η βαλβίδα egr ή κάποιο άλλο μαντζαφλάρι του hdi δει όνειρο ακόμα και σε μικρή διαδρομή, για αυτό και ρωτάω...

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#286309 Εξαρτάται πού έχει κοπεί και τι.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#286563 Update:
Πήγε το αυτοκίνητο με οδική στον εξατμισά, σηκώθηκε στη ράμπα, και είδα τί (δεν) είχε:
Καταλύτη!

Εικόνα

Κάποιος/κάποιοι βουτηξαν τον καταλύτη της Πεζάρας, ενώ ηταν παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το είδαμε κ αυτό!

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#286567 Δεν το πιστεύω, καλά με πριονόλαμα μπαταρίας ή με λάμα στο χέρι το έκοψαν ή ήταν με κολιέδες ? Δεν ακούστηκε τίποτα ?

Αν ήταν με κολιέδες τώρα κόλλησε τον.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#286594 Τακτικό φαινόμενο στας Ευρώπας, το έχω ξανακούσει και στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
21 quadra έγραψε:Δεν το πιστεύω, καλά με πριονόλαμα μπαταρίας ή με λάμα στο χέρι το έκοψαν ή ήταν με κολιέδες ? Δεν ακούστηκε τίποτα ?

Μου έδειξε ο εξατμισάς το εργαλείο που (μάλλον) χρησιμοποιήθηκε, είχε κάτι σαν αλυσίδα κ από τη μέσα πλευρά κάτι σα "διαμαντάκια".

Η θεωρία του είναι πως πρόκειται για Βούλγαρους παραθεριστές, που θέλουν να κάνουν απόσβεση του ταξιδιού.

Πάντως αν δε μου συνέβαινε, δύσκολα θα πίστευα πως μπορεί κάποιος να μου κλέψει τον καταλύτη από diesel κλουβάκι 12ετιας.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kobulis έγραψε:
21 quadra έγραψε:Δεν το πιστεύω, καλά με πριονόλαμα μπαταρίας ή με λάμα στο χέρι το έκοψαν ή ήταν με κολιέδες ? Δεν ακούστηκε τίποτα ?

Μου έδειξε ο εξατμισάς το εργαλείο που (μάλλον) χρησιμοποιήθηκε, είχε κάτι σαν αλυσίδα κ από τη μέσα πλευρά κάτι σα "διαμαντάκια".

Η θεωρία του είναι πως πρόκειται για Βούλγαρους παραθεριστές, που θέλουν να κάνουν απόσβεση του ταξιδιού.

Πάντως αν δε μου συνέβαινε, δύσκολα θα πίστευα πως μπορεί κάποιος να μου κλέψει τον καταλύτη από diesel κλουβάκι 12ετιας.

κοφτης σωληνων αλυσιδα το λενε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
kobulis έγραψε:

:dizzy: :dizzy:
Kαλά διακοπές ήρθαν μαζί με το κοφτη??
Άβαταρ μέλους
By bill33
dstou έγραψε:Μήπως δεν είχε από την αρχή καταλύτη και τώρα απλώς το ανακάλυψες? :innocent:

ντιζελ 12ετίας με καταλύτη; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#286660 Έτσι είναι κάποια από τα διαμάντια της PSA, έχουν υδραυλικό τιμόνι, αερόσακο οδηγού, στροφόμετρο, αναπτήρα και καταλύτη.

Δεν έχουν ABS, esp, ηλεκτρικά παράθυρα, ac και άλλα τέτοια αδερφίστικα για να μπορείς να απολαύσεις τα 94 άλογα του κινητήρα σε αμόλυντη μορφή.

.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
bill33 έγραψε:
dstou έγραψε:Μήπως δεν είχε από την αρχή καταλύτη και τώρα απλώς το ανακάλυψες? :innocent:

ντιζελ 12ετίας με καταλύτη; :hmmm:

Κάπου έβλεπα οτι από την εποχή του Euro 3 (2000) τα επιβατικά diesel είχαν καταλύτη. :hmmm: