Παντως για λογο που δεν μπορω να δωσω σαφη απαντηση αλλα δεν γινεται να μην εχει σχεση με το premix και τις συντομες διαδρομες, εχω ΑΥΞΗΣΗ της σταθμης του λαδιου, τοσο που ισως χρειαστει να ρουφηξω καποια στιγμη.
Το σκέφτομαι γιατί πουθενά δε βρίσκω να μου τα αλλάζουν όπως θέλω (βάζουν με το μάτι και δε μετράνε ή πρέπει να τους κυνηγάω να βάλουν τα λάδια που θέλω κτλ.) και γιατί το αμάξι μου από κάτω έχει ποδιες που πρέπει να λύνονται και είναι μεγάλος μπελάς να κάνεις παραδοσιακή αλλαγή λαδιων.
) και είναι μεγάλη ευκολία για ενδιάμεσες (κι όχι μόνο) αλλαγές. Το αμάξι σου έχει βέργα για στάθμη έτσι;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Ναι έχει βέργα. Γιατί όμως;
) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντλία, από εκεί ρουφάς τα λάδια.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Νίκος Παππάς έγραψε:Πάντως alex μπήκες εδώ ρωτώντας και κατέληξες να δίνεις διάλεξη με υφος μάλιστα που δεν σηκωνει αντιρρήσεις..
Αν είχες πει από την αρχή ότι είσαι γνώστης θα είχε παρει άλλη τροπή το πραγμα.
Redmi Note 8 Pro
ε ναι, αλλα δεν θε ειχε τοση πλακα,ο αιφνιδιασμος λεει και κανει εντυπωση
δλδ . αν εμπαινα και πουλουσα μουρη σημαινει οτι θα ηξερα παραπανω?
να στο πω αλλιως φιλε μου, το οτι μπηκα και εκανα μια ερωτηση σημαινει οτι δεν γνωριζω τιποτα?
ξερεις τι λενε οι φιλοσοφοι? γηρασκω αει διδασκομενος..ποιος ειμαι εγω που θα πω οτι τα ξερω ολα? αν το πω τοτε εχω τελιωσει..παντα αναζητω γνωση και παντα αμφισβητω για να μαθω,παντα ερευνω γιατι παντα υπαρχει κατι καλυτερο.αυτο εψαχνα με την ερωτηση.ειχα καποιες καλες παντησει γιατι αυτο που ρωταω ακομα δεν εχω την απαντηση που να με εντυπωσιασε.εβγαλα ομως ενα συμπερασμα,σωστο λαθος αυτο εβγαλα,μεχρι που καποιος θα μου δωσει νεα αφορμη για σκεψη..isnt it all about?
Νίκος Παππάς έγραψε:mirage έγραψε:Δεν ξέρω, βλέπω το υφος, το στυλ και έτσι φαντάζομαι.Νίκος Παππάς έγραψε:Πάντως alex μπήκες εδώ ρωτώντας και κατέληξες να δίνεις διάλεξη με υφος μάλιστα που δεν σηκωνει αντιρρήσεις..Είναι γνώστης; Αν ειναι περιμένω να δω περγαμηνές και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση αλλιως δεν πιστεύω τπτ.
Αν είχες πει από την αρχή ότι είσαι γνώστης θα είχε παρει άλλη τροπή το πραγμα.
Redmi Note 8 Pro
Γιατί αν δεν είναι, πώς είναι τόσο βέβαιος;
Redmi Note 8 Pro
εγινε μια ερωτηση και τελικα μετα απο παντησεις εβγαλα συμπερασμα.στην ιδια συζητηση εγω απο την αρχη αν δεις τι εγραφα,ξερω ειναι κουραστικο,εδω ειναι για μενα να ψαξω να στο βρω, ειχα γραψει οτι στην ελλαδα θεωρω τι το 40αρι ειναι το ιδανικο λαδι.οπως και οτι η εξωτερικη θερμοκρασια επηρεαζει και αυτη το παχος του λαδιου το καλοκαιρι.αυτα δεν αλλαξαν μεχρι τωρα.απο εκει και περα η απορια μου ηταν αν ηταν και το ιδανικο για το αλλο κριτηριο που εθεσα αν κανει η΄να βαλω 30αρι.ξερεις τελικα τι εκανα?
εβαλα τωρα τον χειμωνα ενα δυνατο 30αρι οπως ειπα που πλησιαζει τις ιδιοτητες ενος ελαφρου 40αριου.επειδη κανω μικρες αποστασεις.μετα το καλοκαιρι,θα βαλω ενα ελαφρυ 40αρι για τον ιδιο λογο.η συζητηση μετα εγινε πιο γενικη ,εφυγε απο εμενα μετα απο τη χορηγια του φιλου μου που με κεντρισε λιγο με το υφος του και την επιμονη του...and that' all.
bill33 έγραψε:Είχα κάνα μήνα να μπω και για να φτάσω στο τελευταίο ποστ έφαγα την.μιση μπαταρία και έπαθα εξάρθρωση αντίχειρα. Ποιος διαβάζει τέτοια τεράστια ποστ;
< Note 10 >
γιαυτο αρχισα να τα διαιρω
θα χαιρομουν αν τα διαβασες ,ακομα και αν δεν συμφωνουσες
mirage έγραψε:alex έγραψε:αλλα για προσωπικη προσβολη της προσωπικοτητας μου..
Έχεις προσβαλει τους πάντες και σε οποιο θεμα και αν έχεις γραψει, γράφεις με κεφαλαία και bold και την λες στους άλλους και απο πάνω. Ρισπεκ.
γιαυτους που λενε οτι δεν τον εχω κερδισει
υ.γ . λες και με ενοιαζε
1) το υφος μου ειναι αναλογο του συνομιλητη μου.δεν ειναι ωραιο να γενικευετε.δεν γραφω με υφος ποτε πρωτος,παντα οταν με προκαλουν αλλοι πρωτα.ειναι αρχη μου.δεστε τα σχολια μου,δεν εγραψα με υφος ποτε στον μουσατο,η΄ σε καποι αλλα μελη που εκαναν ωραιο διαλογο με ηρεμο τροπο οσο και αν διαφνουμε.
2) η γνωση ειναι ενα ελευθερο αγαθο και τροφη για σκεψη..δεν αποδεικνυεται με περγαμηνες ,υπαρχει διασπαρτη στις μερες μας,μεσω του ιντερνετ.οποιος καθεται και διαβαζει στο ιντερνετ οπως εγω,αντι να παιζει παιχνιδια η΄να απασχολειται στα μιντια,τοτε θα εχει γνωσεις.εγω ηξερα λιγα απο λαδια πριν 1 χρονο.οπως και για ελαστικα πριν 10 χρονια.διαβαζω χρονια για πολλα πραγματα,οχι μονο για αυτοκινητα,χρησιμοποιω το ιντερνετ σαν ενα τεραστιο βιβλιο,οποτε μαθαινω.
μετα δοκιμαω ,κανω πραξη αυτα που μαθαινω και βγαζω συμπερασματα,αποκτω δλδ. εμπειρια..αυτη ειναι η αποδειξη των οσων ξερω..
3) ολοι οι αλλοι που γραφουν εδω την γνωμη τους πρεπει να εχουν περγαμηνες η΄αυτη η ερωτηση παιζει για μενα λογω αποτομου entry?
4) το θεμα με τα εντονα γραμματα ειναι απλως για να τονισω κατι και οχι για να την πω σε καποιον,το διευκρυνιζω,ετσι το σκεφτομαι..
ειμαι απλα ενας ωραιος τυπος που κανει καλη παρεα,οπως ειπε καποιος πιο πριν