εαν δεν μπορει να το βρει ο μηχανικος,προσπαθησε σε ευθυγραμμισα
εαν δεν μπορει να το βρει ο μηχανικος,προσπαθησε σε ευθυγραμμισα
Νίκος Παππάς έγραψε:saxon_747 έγραψε:Το Punto, όταν χρειάστηκε να αλλάξω τσιμουχάκια, έκαιγε πρπ 1lt στα 1000χλμ
Οκ, ειμαι υπερβολικος νομιζω![]()
Αλλα και εσυ αν ειχες AUDI αντι για FIAT μια χαρα θα ησουν![]()
kostis20 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:saxon_747 έγραψε:Το Punto, όταν χρειάστηκε να αλλάξω τσιμουχάκια, έκαιγε πρπ 1lt στα 1000χλμ
Οκ, ειμαι υπερβολικος νομιζω![]()
Αλλα και εσυ αν ειχες AUDI αντι για FIAT μια χαρα θα ησουν![]()
Εγω δε συμπλήρωνε σταγόνα ανάμεσα στις αλλαγές...
< >
dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.Ερώτηση για γνώστες, θα μπορούσε να είναι βάση κινητήρα;
Να αρχίσω να κλαίω?
dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.
Να αρχίσω να κλαίω?
< >
sknipper έγραψε:dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.Ερώτηση για γνώστες, θα μπορούσε να είναι βάση κινητήρα;
Να αρχίσω να κλαίω?
21 quadra έγραψε:Roulis έγραψε:thanks Quadra
απο κατω που το σηκωσε μου ειπε οτι οι βασεις ειναι οκ και απλα κατι εσφιξε ,
αλλα φαινονται ολες οι βασεις απο κατω (2 νομιζω ειναι ) ? αυτη π ειναι κατω απο τη μπαταρια φαινεται απο κατω ?
το κλωτσημα επιμενει.
Το σφίξιμο δεν λέει τίποτα, με λοστό ανασηκώνουμε κάθε βάση να δούμε αν είναι κομμένη ή ξεκολλημένη, αν δεν ανασηκωθούν οι βάσεεις δεν φαίνεται αν έχουν πρόβλημα τα λάστιχα τους.
Οι βάσεις είναι από 3 και πάνω έως 5 ανάλογα το αυτοκίνητο και τον κινητήρα, όπως λέει και ο . οι βάσεις δεν είναι μόνο κάτω, συνήθως υπάρχει και μια ψηλότερα για να κρατάει το εκκρεμές κούνημα του κινητήρα στο σταμάτα - ξεκίνα , ειδικά στα εγκάρσια τοποθετημένα μοτέρ αν δεν υπάρχει βάση ψηλά ή είναι κομμένη υποφέρουν πολύ αυτές που είναι χαμηλά και καταστρέφονται πολύ γρήγορα.
sknipper έγραψε:dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.Ερώτηση για γνώστες, θα μπορούσε να είναι βάση κινητήρα;
Να αρχίσω να κλαίω?
kostis20 έγραψε:dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.
Να αρχίσω να κλαίω?
< >
Για ποια γενιά μιλάμε?
< >
dimviii έγραψε:sknipper έγραψε:dimik έγραψε:Mini Cooper, στο απότομο πάτημα του γκαζιου πάνω από κάποια χλμ στρίβει το τιμόνι ένα κλικ προς τα αριστερά σαν να έχει κενό. Με το αφημα γυρίζει στην αρχική θέση.Ερώτηση για γνώστες, θα μπορούσε να είναι βάση κινητήρα;
Να αρχίσω να κλαίω?
δεν μου εχει τυχει ποτε με κομμενη βαση να τραβαει.Η συχνοτερη αιτια ειναι μπαλακια ψαλιδιων,μπαλακια απο ακρομπαρο,και διαλυμενα συνεμπλοκ σε τετοιου ειδους τραβηγματα.
Νίκος Παππάς έγραψε:Σημερα το πρωι που το πηγα ο μηχανικος μου ειπε οτι θελει αλλαγμα η φλαντζα του ψευτοκαπακου συν 4 λαστιχακια στα μπουζι.
Περιμενω απο Δευτερα να μου πει κοστος αν και μια μιατια που εριξα στο onparts καπου 15-17€ κανει η φλαντζα
Εχει κανεις ιδεα ποσο κοστιζει γενικα μια τετοια δουλεια;
Επισης μηπως θα ηταν σωστο να αλλαχθουν και τα τσιμουχακια των βαλβιδων; ( αλλα 54€ για αυτα σαν ανταλλακτικο )
30 η φλαντζα και 10 η εργασια.Νίκος Παππάς έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Σημερα το πρωι που το πηγα ο μηχανικος μου ειπε οτι θελει αλλαγμα η φλαντζα του ψευτοκαπακου συν 4 λαστιχακια στα μπουζι.
Περιμενω απο Δευτερα να μου πει κοστος αν και μια μιατια που εριξα στο onparts καπου 15-17€ κανει η φλαντζα
Επισης μηπως θα ηταν σωστο να αλλαχθουν και τα τσιμουχακια των βαλβιδων; ( αλλα 54€ για αυτα σαν ανταλλακτικο )
Αλλαχτηκε και η φλαντζα του ψευτοκαπακου, 40€ με τις υγειες μας30 η φλαντζα και 10 η εργασια.
Οταν δεν εχεις χρονο να παρεις μονο σου τα ανταλλακτικα αυτα παθαινεις.
xenos έγραψε:Γιατί δηλαδή, ο άλλος που πουλάει πιο οικονομικά τα ανταλλακτικά να μην πάει διακοπές!Νίκος Παππάς έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Σημερα το πρωι που το πηγα ο μηχανικος μου ειπε οτι θελει αλλαγμα η φλαντζα του ψευτοκαπακου συν 4 λαστιχακια στα μπουζι.
Αλλαχτηκε και η φλαντζα του ψευτοκαπακου, 40€ με τις υγειες μας30 η φλαντζα και 10 η εργασια.
Οταν δεν εχεις χρονο να παρεις μονο σου τα ανταλλακτικα αυτα παθαινεις.
Να σε ακούσει ο ιταλάκιας...![]()
Διακοπές να μην πάει αυτός δλδ;
, αν ειναι αισθητηρας Ο2 θα την βγαλουμε σχετικα φθηνα.Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]