Το δικο μου επιχειρημα ειναι : εφοσον βγαζει ενα κωδικο για να αντικαταστησει τα θεοσκληρα μαμα, που θα κυμαινεται σε σχεση με αυτα? θα ειναι βαρκες? θα ειναι λιγο πιο ανετα? θα ειναι πιο ανθρωπινα σκληρα απο τα κουτσουρα? τι θα ειναι?
Orestis.D έγραψε:Θα απαντησει καποιος με ανθρωπινο τροπο και επιχειρηματα? Κανω μια ερωτηση, απαντηστε με επιχειρηματα παρακαλω.
Το δικο μου επιχειρημα ειναι : εφοσον βγαζει ενα κωδικο για να αντικαταστησει τα θεοσκληρα μαμα, που θα κυμαινεται σε σχεση με αυτα? θα ειναι βαρκες? θα ειναι λιγο πιο ανετα? θα ειναι πιο ανθρωπινα σκληρα απο τα κουτσουρα? τι θα ειναι?
Μονος σου το λες, να αντικαταστησει τα θεοσκληρα μαμα. Απευθυνεται σε αυτους που θελουν κατι μαλακοτερο. Το αν κανει για το αμαξι σου δεν το ξερω, παντως αν ειχα cupra δεν θα τα εβαζα εφ'οσον λες οτι εχουν ιδιο κωδικο.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Orestis.D έγραψε:Θα απαντησει καποιος με ανθρωπινο τροπο και επιχειρηματα? Κανω μια ερωτηση, απαντηστε με επιχειρηματα παρακαλω.
Μονος σου το λες, να αντικαταστησει τα θεοσκληρα μαμα. Απευθυνεται σε αυτους που θελουν κατι μαλακοτερο. Το αν κανει για το αμαξι σου δεν το ξερω, παντως αν ειχα cupra δεν θα τα εβαζα εφ'οσον λες οτι εχουν ιδιο κωδικο.
Eυτυχως δεν εχω cupra
Κρατάμε το δεδομένο οτι το στήσιμο του αυτοκινήτου σου είναι για τον Πούτσο μιας και οι εταιρίες το μονο που κανουν είναι να αλλάζουν ελατήρια κρατώντας τα αμορτισέρ των απλών εκδόσεων. Μόνος σου εγραψες οτι το Ίμπιζα του φίλου σου είναι καλυτερο απο το δικο σου.
Το σοφοτερο που εχεις να κανεις είναι να βρεις ενα σοβαρό αμορτισέρ ( τόσοι και τόσοι απο το Ίμπιζα κλαμπ θα βαλανε) και ας έχει χιλιόμετρα σε μια λογική τιμή 50-100 ευρώ , τα ανά κατασκευάζεις με 200-250 στα μετρα τα δικά σου και είσαι κύριος. Θα είσαι ακόμα πιο τυχερός φυσικά αν βρεις ενα σοβαρό αμορτισέρ με λιγα χιλιόμετρα σε καλη τιμή , 150-200 ευρώ .
Μην πεταξεις τα λεφτά σου σε καινούργια αμορτισέρ του 300 ευρου απο την στιγμη που ίσως να θελεις κάτι παραπανω απο το αυτοκίνητο σου. Θα τα κλαψεις.
popolaros έγραψε:Άκου λίγο γιατί εχεις μπλέξει τα μπουτια σου.
Κρατάμε το δεδομένο οτι το στήσιμο του αυτοκινήτου σου είναι για τον Πούτσο μιας και οι εταιρίες το μονο που κανουν είναι να αλλάζουν ελατήρια κρατώντας τα αμορτισέρ των απλών εκδόσεων. Μόνος σου εγραψες οτι το Ίμπιζα του φίλου σου είναι καλυτερο απο το δικο σου.
Το σοφοτερο που εχεις να κανεις είναι να βρεις ενα σοβαρό αμορτισέρ ( τόσοι και τόσοι απο το Ίμπιζα κλαμπ θα βαλανε) και ας έχει χιλιόμετρα σε μια λογική τιμή 50-100 ευρώ , τα ανά κατασκευάζεις με 200-250 στα μετρα τα δικά σου και είσαι κύριος. Θα είσαι ακόμα πιο τυχερός φυσικά αν βρεις ενα σοβαρό αμορτισέρ με λιγα χιλιόμετρα σε καλη τιμή , 150-200 ευρώ .
Μην πεταξεις τα λεφτά σου σε καινούργια αμορτισέρ του 300 ευρου απο την στιγμη που ίσως να θελεις κάτι παραπανω απο το αυτοκίνητο σου. Θα τα κλαψεις.
1) Εχω διαφορετικα αμορτισερ, εσυ μαλλον εχεις μπλεξει τα μπουτια σου, ξεστραβωσου δες κανα κωδικο.
2) Μεταχειρισμενο πραγμα δεν ακουμπαει το αυτοκινητο μου.
3) Το υφος σου ειναι για τον πουτσο οχι το στησιμο του αυτοκινητου μου.
4) Το Ibiza του φιλου μου καλο ειναι για 60αριδες.
5) Αν δε θες να απαντησεις σε αυτο που ρωταω μην απαντας καθολου, ποσο μαλλον να απαντας ειρωνικες πιπες.
Εγώ φταιω που εκατσα και σου Μίλησα σοβαρά.
Βάλε οτι θες στον Κουβα σου. Στα διαλα.
Σε κάνω μάγκα και δεν θες. Μπούλο
popolaros έγραψε:
Εγώ φταιω που εκατσα και σου Μίλησα σοβαρά.
Βάλε οτι θες στον Κουβα σου. Στα διαλα.
Σε κάνω μάγκα και δεν θες. Μπούλο
Εχεις χασει το δικιο σου μερικα post πιο πανω, δε φταιω εγω που ξεκινησες στραβα. Οπως μου απαντας σου απανταω εφοσον δε προκειται να με βοηθησεις.
Εχεις που εχεις υφακι, ξεκινας και με λαθος δεδομενα.. Κλαφτα Χαραλαμπε!
popolaros έγραψε:Προφανώς και κανουμε και την πλάκα μας αλλά εκατσα και σου έγραψα σοβαρή απάντηση και καθεσαι και μου λες πίπες. Ε, πάνε βάλε το κώλο Μονρόε να γίνεις άνθρωπος. Το φθηνό να σου βγει ακριβο
Την πλακα να την κανεις στο chat. Εδω για αναρτησεις μιλαμε.
Το υφακι δε χρειαζεται στα post περι αναρτησεων νομιζω. Ουτε με ξερεις κι απο χτες για να πουμε μια κουβεντα παραπανω σε ενα thread. Sorry.
Εύχομαι να ψαχνεις και μονο μη μεταχειρισμενες γκομενες.
Γαμω τα κομπλεξ της νεολαίας .....
mirage έγραψε:Τα Monroe reflex σε γαλλικα επιδοσεων και μη με βαση τα οσα γνωριζω ειναι ψιλοτραγικα και βαρκα γιαλο χαλωντας τελικα το μαμα στησιμο. Για τα FSD εχω διαβασει γενικα καλα σχολια και φαινεται να δουλευουν. Μπορει το concept να μοιαζει παρομοιο αλλα νομοζω απεχουν πολυ σαν υλοποιησεις. Not sure though. Τωρα για μεταχειρα Bilstein. Μπορεις να τα κανεις ανακατασκευη οπως τα θες εσυ αφου ειναι επισκευαζομενα αλλα αυτο το ηξερες μαλλον.
Ωραια. Ευχαριστω.
Η μονη μου απορια ειναι τι σκληροτητα εχει ο κωδικος E7097, γιατι αντικαθιστα αμορτισερ για 3 εντελως διαφορετικα μοντελα με μεγαλες διαφορες στη σκληροτητα ...
Στοχευει σαν μαλακοτερο απο το cupra (δλδ λιγο σκληροτερο απο το μαμα δικο μου), ή στοχευει σαν μαλακοτερο απο το μαμα δικο μου?
Να υποθεσω νουμερο σκληροτητας δε μπορουμε να βρουμε για κανενα αμορτισερ ε?
popolaros έγραψε:Όταν και αμα ποτε κατανοησεις την λύση που σου δίνω θα τα ξανά που με ...
Εύχομαι να ψαχνεις και μονο μη μεταχειρισμενες γκομενες.
Γαμω τα κομπλεξ της νεολαίας .....
Κατανοησα τη λυση, καλη ακουγεται, αλλα οχι για τη φαση που ειμαι τωρα. Στην επομενη αλλαγη που ελπιζω να χω λεφτα και ορεξη για παιχνιδι θα ακολουθησω τη λυση σου. Προς το παρον κατι καινουργιο να με βγαλει 4 χρονακια χωρις να ασχοληθω, και να ναι ποιοτικοτερο απο τα μαμα.