Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#244697 Έχει να προτείνει κάποιος μαγαζί για πλύσιμο/πηλό/κέρωμα (Αθήνα);
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#244758 Ωχ δε θυμαμαι καθολου.
Παει πανω απο χρονο που ειχα παει.
10-12 εχει το πλυσιμο θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#244877 στο Χαλανδρι οπως ανεβαινει καποιος απο Ν. Ιωνια και περναει κατω απο Κηφισιας, ακριβως στο φαναρι που συναντα, επι της Παπανικολη δεξια ειναι ενα πληντηριο με πολυ προσεκτικους ανθρωπους και καλα μηχανηματα, φιλτρα νερου κλπ. της Karcher. Πλυσιμο μεσα εξω 12 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By xenos
kovathe έγραψε:Μονο σε αυτον εχω παει 1-2 φορες:
http://www.auto-star.gr/
Καλος ειναι.

Θενκς, θα προσπαθήσω να περάσω να ρωτήσω.
Το αμάξι είναι σχετικά οκ, μόνο πλύσιμο, πηλο(?) και κέρωμα θέλω, αλλά ακούω κάτι 120, 150. :s_wacko :s_no

224v έγραψε:στο Χαλανδρι οπως ανεβαινει καποιος απο Ν. Ιωνια και περναει κατω απο Κηφισιας, ακριβως στο φαναρι που συναντα, επι της Παπανικολη δεξια ειναι ενα πληντηριο με πολυ προσεκτικους ανθρωπους και καλα μηχανηματα, φιλτρα νερου κλπ. της Karcher. Πλυσιμο μεσα εξω 12 ευρω.

Χρήσιμη πληροφορία επίσης.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#248936 Έχει αγοράσει κανείς αφροποιητή για ενεργό αφρό;
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#248942 Ναι.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#248967 Εγω παρει αυτον τον αφρο
Εικόνα
Αλλα σε δυσκολη βρωμια, οπως μαυριλα απο καυσαερια που μαζευει το πισω μερος του αμαξιου και στιγματα απο ρετσινοειδη ή μη και μυγακια δεν τα βγαζει.
Φταιει ο αφρος, ο αφροποιητης του πιεστικου που δεν ειναι απο τους καλους ή φυση της βρωμιας?
Χρειαζεται σφουγγαρι για να βγουν.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#248983 Ο σκοπός του αφρού είναι για πρόπλυση και μόνο. Δεν περιμένουμε μόνο με τον αφρό να λάμψει το αυτοκίνητο ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις όπως αναφέρεις. Σήμερα ήταν μέρα πλυσίματος των αυτοκινήτων. Η αδερφή μου ως γυναίκα δεν τα πάει καλά με την καθαριότητα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είχε τουλάχιστον 10 κουτσουλιές.
Μόλις έριξα τον αφρό και το άφησα 5 λεπτα να δράσει έβλεπα οτι οι κουτσουλιές άρχιζαν να υποχωρούν και μόλις το ξέπλυνα με ελάχιστη πίεση νερού με το πιεστικό έφυγαν και οι πιο επίμονοι λεκέδες.
Αρα με αυτό τον τρόπο γλύτωσα κάποιες αράχνες που θα δημιουργούσε η τριβή με το σφουγγάρι.
Υπάρχουν και αφροί που είναι πιο δυνατοί απο τους συνηθισμένους αλλά ποτέ δεν τους έχω χρησιμοποιήσει γιατί όπως προείπα ο αφρός χρησιμοποιείται μόνο για πρόπλυση. Ειδικά σε κερωμένα αυτοκίνητα οι δυνατοί αφροί ξηλώνουν πολύ πιο γρήγορα την προστασία που έχει ήδη εφαρμοσθεί.
Να προτιμάτε αφρούς με ουδέτερο ph. Αρκετά καλοί είναι της Valet Pro, αλλά τώρα τελευταία την έχω καταβρεί με ενα συμπυκνωμένο σαμπουάν της Sonax σε συσκευασία 2 λίτρων με τιμή 7 ευρώ, το οποίο το βρίσκω στο Praktiker.
Αν έχεις τον εργοστασιακό αφροποιητή που έρχεται με το πιεστικό μην περιμένεις και πολλά. Είναι λίγο ακαταλληλοι για δημιουργία σωστού αφρού.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#249005 Αυτό ρωτάω. Ο αφροποιητής του πιεστικού είναι γτπ.

Τι να αγοράσω που να το έχει κάποιος και να δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
kyr80 έγραψε:Αυτό ρωτάω. Ο αφροποιητής του πιεστικού είναι γτπ.

Τι να αγοράσω που να το έχει κάποιος και να δουλεύει.

https://www.lupus-autopflege.de/Heavy-D ... nschluesse
Πρόσεχε να διαλέξεις τον σωστό αντάπτορα για το πιεστικό σου.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#249047 Γιατί να το ακριβοπληρώσεις?
Καλορίζικο!

http://www.aliexpress.com/item/Nilfisk- ... 80919.html

Εγω είχα πάρει απο το Shinerama, αγγλικό e-shop που έκλεισε γύρω στα 50 ευρώ. Ο συγκεκριμμένος που σου δείχνω έχει δοκιμαστεί και είναι πολύ καλός.